Curs de comunicare eficienta

Curs de comunicare eficienta

Cui se adresează ?

 

Acest curs este pentru tine dacă îți dorești să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur și cu tine însuți/ însăți.

Cursul de comunicare îți dezvoltă abilitatea de a te exprima astfel încât să te faci auzit și înțeles fără a exista ambiguități și confuzii.

Comunicarea eficientă asigură că mesajul tău este înțeles clar de către ceilalți și tu poți construi o nouă relație cu cei cu care vii în contact, o relație bazată pe înțelegere, empatie și mai multă armonie.

Ce vei învăța ?

  • Obiectivul cursului este ca tu să îți creezi un mod de comunicare empatic.
  • Tot în cadrul acestui curs îți vei dezvolta abilități de negociere bazate pe rezolvarea de conflict win-win, adică cu câștig de ambele părți
  • Partea BONUS a acestui curs este ca tu vei ajunge să te cunoști mai bine și vei dobândi încrederea și abilitatea de a te adapta la orice situație conflictuală cu care te poți întâlni în viitor.
  • De asemenea, dacă ești spiritul unei echipe, fie pedagog sau manager, acest curs îți va permite să-ți atingi cu ușurință obiectivele performanței dorite.
  • Comunicând eficient, tu aduci o schimbare în jurul tău, aduci impact în mediu tău și devii mai încrezător/ încrezătoare, energic/ energică, având mereu o suluție pentru rezolvarea oricărui conflict.

Structură curs :

Durata cursului:
9h intensive

Se obtine diploma de participare recunoscuta la nivel national

Alina Găloiu – trainer formator acreditat ANC

Țin cursuri de comunicare și de parenting, în calitate de Trainer de Aware Parenting certificat de Aware Parenting Institute din Statele Unite ale Americii din iunie 2013. Am organizat cursuri în București și în țară, atât pentru persoane fizice cât și pentru firme în cadrul Săptămânii de Learning.

Sunt autoarea cărții pentru copii ”Aventurile buburuzei Mara”, tradusă și în limba engleză.

Visul meu este să îmi aduc suportul astfel încât cât mai mulți oameni să învețe să comunice eficient și să își crească armonios relațiile din viața lor.

În cursurile mele și în programele de coaching, ghidez clientul spre a-și regăsi curajul de a face ceea ce îi place, de a găsi soluții pentru dezvolatarea afacerii sau a carierei, de a-și însuși tehnici de comunicare eficientă și de a-și îmbunătății relațiile personale și profesionale.

 
close

Oferta Curs Administrator de Condominii / Imobile - 490 LEI

Inscrie-te acum la cursul de administrator de imobile si bucura-te de un certificat recunoscut national.

Nu trimitem spam deoarece tinem la siguranta datelor dvs.

Înscriere Rapidă
În acest moment, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID 19, cursurile acreditate se desfășoară online.
This is default text for notification bar